Fiberbys historie

Fiberby blev grundlagt i år 2000 og bygger på én simpel ide; at gøre boligforeninger og dens beboere opmærksomme på, at når de går sammen om at tage ejerskab over deres fibernetværk, kan de få bedre og billigere internet.

En stor del af vores DNA er at opretholde et højt serviceniveau og sikre, at boligforeninger har de bedste forudsætninger for at modtage en hurtig og stabil internetforbindelse til en fast, lav pris, uden at gå på kompromis med driftssikkerheden og vedligeholdelsen.

Job i fiberby

Vi er altid på udkig efter nye kollegaer der, ligesom os, tager ansvar og har en positiv og hjælpsom tilgang til både kunder og kollegaer.

Er du interesseret i at blive en del af Fiberby-holdet, skal du sende din motiverede ansøgning og CV til job@fiberby.dk. Du er også velkommen til at sende en uopfordret ansøgning.

Har du spørgsmål til et jobområde eller ansøgningsprocessen, bedes du rette henvendelse til job@fiberby.dk.

Varevogn med orange tekst.

Fiberby som uddannelsessted

Skal du starte i praktik eller finde en elevplads som et led i din uddannelse, er Fiberby det oplagte valg. Hos os får du mulighed for at skabe værdi og varetage en lang række ansvarsområder. Vi sætter en dyd i at være en arbejdsplads, hvor du, som praktikant eller elev, kan omsætte din teoretiske viden i praksis og videreudvikle dine faglige samt tekniske evner.

Morticia
Morticia

”Mit bedste råd er at finde en elevplads, hvor man kan udvikle sine faglige og tekniske evner. Vis din kommende arbejdsgiver at du brænder for det”

Morticia Lund Adelhøj
Tidligere elev i Fiberby

Fiberbys hold

Holdet bag Fiberby er sammensamt af forskellige faglige profiler og personligheder, hvilket skaber fundamentet for en kompetent arbejdsplads, hvor man hele tiden udvikler sine kompetencer og tilegner sig ny viden.

Sådan arbejder vi

Som en del af Fiberby kan du se frem til en dynamisk hverdag, hvor vi hele tiden udvikler os – både personligt og fagligt.

Vores kundeservice- og netværksafdeling sikrer, at det er en god oplevelse at blive kunde i Fiberby. Infrastrukturafdelingen overvåger driften og sørger for at vedligeholde og udvikle netværk og støttesystemer, så vores kunder altid har stabilt og hurtigt internet.

Holdet bag Fiberby er sammensat af forskellige faglige profiler og personligheder, hvilket skaber fundamentet for en kompetent arbejdsplads, hvor man hele tiden udvikler sine kompetencer og tilegner sig ny viden.

Vores ambition er at bidrage til at reducere CO2-aftrykket

Vores ambition er at bidrage til at reducere CO2-aftrykket

Fiberby har udarbejdet en handlingsplan med det mål at sænke CO2-aftrykket pr. kunde med 48%.

Se Fiberbys handlingsplan og CO2-regnskab her.

Seneste nyheder

Pressekontakt

Kom i kontakt med Fiberby, find pressemeddelelser eller andre nyheder.

Presseansvarlig:
Jakob Frederiksen, Direktør
Telefon: 23 49 23 80
E-mail: jfr@fiberby.dk

Vær opmærksom på, at vores presseansvarlige udelukkende svarer på henvendelser fra pressen eller medier.

Har du andre spørgsmål, bedes du henvende dig til vores kundeservice på 33 23 00 99 eller sende en e-mail til support@fiberby.dk.

Seneste nyheder

Fremtidens boligforening

Fremtidens boligforening – Hvordan Fiberby skaber Lokal Ansvarligt Netværk Digitalisering, fællesskab og bæredygtighed. Disse tre emner var især omdrejningspunktet under hovedtemaet, Fremtidens boligforening, til Boligforeningernes

Læs mere

I har valgt det rigtige netværk

Vi oplever i øjeblikket, at forskellige fiber-aktører fortæller, at FiberLAN-løsninger er gammeldags og kun leverer en ’delt fiberforbindelse’ til beboerne. Det er ikke korrekt. I

Læs mere
Kaare Siesing fra Sagitta og Jakob Frederiksen fra Fiberby

Fiberby opkøber internetkunder

Fiberby overtager konkurrenten Sagittas boligforeningskunder. Fiberby – fibernet til boligforeninger – opkøber Sagittas boligforeningskunder og konsoliderer sig med henblik på at blive den førende leverandør

Læs mere