Få det bedste...

Få det bedste ud af dit internet

Her vil vi gerne hjælpe dig med at få det bedste ud af din internetforbindelse. For at få det maximale ud af din forbindelse er der nogle tips som du bør følge. Fiberby sørger for fuld fart til dit stik, og vi vejleder dig gerne til at få den bedste forbindelse videre til dit udstyr i boligen. Start med at se på vores tips på siden her og husk, du er altid velkommen til at kontakte vores kundeservice.

Skal du bruge trådløst internet / WIFI?

WIFI er langsommere end en kablet forbindelse

Trådløst netværk kan være et godt supplement til kablet netværk, hvis du ønsker større frihed til at bevæge dig rundt. Trådløst internet / wifi kan dog aldrig blive lige så hurtigt eller stabilt som et kabel direkte til en router. Derfor anbefaler vi også altid at man bruger kabel, når man skal forbinde tv til intenettet.

Hvorfor er Wi-Fi begrænset?

Vi bliver ofte spurgt om forskellen mellem Wi-Fi frekvenser og kabler. Vi elsker bil analogier og derfor har vi lavet en lille visualisering som skal gøre det lidt lettere at forstå.

Er din router gammel og træt?

Det er en tommelfingerregel, at hvis din trådløse router er mere end 2 år gammel, og hvis du oplever at dit wifi ikke fungerer optimalt, kan du sandsynligvis have gavn af at skifte den ud med en ny, og få højere hastighed på din trådløse internetforbindelse.

Mere uddybende, men også lidt teknisk, lyder tommelfingerreglen: ’Kravene til routere stiger med årene, så en AC router med en kapacitet på 900, skal 2 år senere være en kapacitet på 1200, fordi signalforholdende bliver gradvist mere komplekse, med flere og flere Wi-Fi forbundne enheder.

Er det tid til at opgradere din router, så kig ind i Fiberbys shop og se vores udvalg af routere.

BESØG FIBERBYS SHOP

Hvorfor taber jeg hastighed på Wi-Fi?