GUIDE TIL GO' WIFI

Maksimal hastighed og stabilitet: Følg vores tips eller kontakt Kundeservice

Fiberby garanterer at der er fuld hastighed på internetforbindelsen til internetstikket i væggen. Vi ved at hastigheden på wifi (dit trådløse netværk) også er meget vigtigt, og i guiden her får du nogle tips til at opnå den optimale trådløse forbindelse til dine enheder. Du er altid er velkommen til at kontakte vores kundesupport og få hjælp til wifi.

5 tips til bedre wifi

Start her

  • Genstart din router kvartalsvis, eller hvis du oplever langsomt wifi
  • Brug hellere 5 Ghz-netværket end 2.4 Ghz-netværket
  • Placer din router centralt og med ”frit udsyn” til enhederne
  • Overvej om din router er tidssvarende, eller om du bør opgradere til en ny router
  • Brug netværkskabel fremfor wifi, når du streamer video i høj opløsning.

Streamer du TV via WIFI??

Overvej at bruge netværkskabel

Et wifi (trådløst netværk) kan nemlig aldrig levere lige så hurtigt og stabilt internetsignal, som en forbindelse der går via et netværkskabel.

Wifi er bekvemt og rigtig fint til de fleste formål, men især når det drejer sig om at streame video med høj opløsning, og til en stor skærm, anbefaler vi varmt, at man bruger et netværkskabel, fremfor en wifi-forbindelse. Det samme gælder i øvrigt, hvis man gamer og gerne vil have den optimale internetforbindelse når man spiller online.

Når internet via wifi er langsommere og nogen gange mindre stabilt, end en forbindelse via et netværkskabel, skyldes det kort sagt, at wifi er radiobølger, som bliver begrænset og forstyrret af et forskellige faktorer i omgivelserne.

De faktorer som kan forstyrre wifi-signalet er adskillige, og det er ikke alle, du kan ændre på. Det drejer sig især om: