TOPFART

SELVVÆLGER

HURTIGT OG DRIFTSIKKERT INTERNET I BOLIGFORENINGEN

Fiberby leverer især til andels-, ejer- og almene boligforeninger. Vi etablerer et netværk i bygningen, hvis det ikke findes, og beboere har så adgang til hurtigt, billigt og stabilt internet. Prøv vores beregner nedenfor og få et uforpligtende tilbud fra os.

Vælg TOPFART eller SELVVÆLGER – helt enkelt

Estimér jeres besparelse

Ønsker I et tilbud fra os?

Internet vi selv ville vælge

> HURTIGT > DRIFTSIKKERT > TOPRATET KUNDESERVICE

Vi leverer internet via FiberLAN, som ud fra kvalitet og pris er den mest fordelagtige teknologi til højhastighedsinternet i etageejendomme.

 • Vi har et driftssikkert fibernet, der dækker store dele af Storkøbenhavn, og som vi hele tiden udbygger og opgraderer.
 • Netværket bliver overvåget og serviceret af vores egne netværksteknikere, som er på vagt 24-7-365.
 • Vores kolleger i kundeservice er hjælpsomme, kompetente og nemme at komme i kontakt med.
 • Vi leverer internet til flere end 600 boligforeninger.

Se brochure

HJEMMESERVICE - TILVÆLG EKSTRA TRYGHED

Med “Hjemmeservice” kan en tekniker kom hjem og hjælpe med wifi og optimere wifi-dækningen i boligen, uden omkostninger for beboeren. Det betyder ekstra tryghed både for bestyrelsen og beboerne.

“Hjemmeservice” en tilvalgsmulighed, der giver et ekstra lag af tryghed både for bestyrelsen og beboerne. Det indebærer, at vi kan sende en tekniker hjem til beboeren, for at afhjælpe individuelle udfordringer med wifi og optimere dækningen i boligen – uden at det koster beboeren noget.

 

Spørgsmål til salgsafdelingen?

Kontakt salgsafdelingen, hvis du har spørgsmål om, hvordan jeres boligforening kan få internet fra Fiberby.

Kontakt Salg

Nemt og enkelt

INTERNET FRA FIBERBY ER NEMT OG ENKELT

 • Det er nemt og enkelt for bestyrelsen og administrator at samarbejde med os.
 • Vi fakturerer foreningen kvartalsvis og beboerne betaler abonnementet månedsvis over huslejen.
 • Eller vi opkræver beboerne individuelt, hvis foreningen foretrækker det.
 • Opkrævning kan ske via betalingsservice, faktura via e-mail eller EAN/EDI.
 • Vi har ingen skjulte gebyrer, og er vores regninger overskuelige.
 • Ingen beboere tvunget til at melde sig til Fiberby.

Fiber-LAN, hvad er det?

Og hvorfor foretrækker vi det?

FiberLAN er det mest fordelagtige fibernetværk til etageejendomme

 • Vi leverer internet via Fiber-LAN, fordi det er den optimale netværksteknologi til etageejendomme i dag og i fremtiden.
 • Fordelen ved FiberLAN er kombinationen af hurtigt, driftsikkert internet og god økonomi.
 • FiberLAN betyder at ejendommen får internet via en fiber, som ligger i gaden, og de enkelte lejligheder er forbundet til fiberen via et pds-netværk i bygningen. I overgangen fra fiberen til pds-netværket findes krydsfeltet med aktivt udstyr (switchen). Tilsammen er det et FiberLAN-netværk.
 • Etablerings- og driftomkostningerne er små, fordi lejlighederne deler det aktive udstyr, uden at det går ud over hastigheden. Med FiberLAN er der nemlig ikke behov for dyrt aktivt udstyr i hver lejlighed.
 • Etableringen af et FiberLAN-netværk er typisk tjent ind på 10 – 24 måneder, og besparelsen slår igennem fra første måned.
 • Hver lejlighed får selvfølgelig en garanteret høj hastighed, som nemt kan opgraderes i fremtiden.

Driftsikkert, stabilt og robust

 • Vi overvåger netværket 24/7/365, og vi reagerer hurtigt, døgnet rundt, i tilfælde af fejl.
 • Vores netværk bliver løbende udvidet med stadig højere grad af redundans, således at f.eks. en overgravet fiber ikke har mærkbar betydning for forbindelsen og servicen hos kunderne.
 • Vi har egne servicemedarbejdere, netværksteknikere og -specialister, således at vi kan yde service og optimere driften til den standard, som vi lover.

TV-streaming

Streaming: Brug internettet til at se TV

Stadig flere ønsker at kunne se det tv de vil, når de vil. Flere og flere ønsker at stå frit i forhold til udvalg af tv-kanaler og tv-pakker, og vælger derfor at streame tv fra internettet, fremfor at være bundet til en tv-udbyders  og tv-pakker.

Samtidig ønsker flere at bruge streaming-tv på store tv-skærme, i stedet for kun på mindre skærme som dem på computer, tablet eller mobiltelefon.

Streaming af tv i høj kvalitet på en stor skærm, kræver hurtigt internet. Fiberbys internet er tilstrækkelig hurtigt til at alle i husstanden, på samme tid, kan se tv i højeste opløsning (ultra HD, 4K, 8K).

I forhold til kabel-tv giver streaming via internettet oftest større udvalg og frihed til at vælge, hvad man vil se, og hvad man vil betale for. Ofte er der gode muligheder for at spare på udgifterne til tv, når man kan vælge at betale ud fra ens præcise behov og ønsker.

Eksempler på streamingtjenester er f.eks. DRTVViaplayNetflixTeliaTVTV3playHBOEurosport  og selvfølgelig TV2 Play.

I er velkomne til at besøge os

Otto Busses Vej 3A 2450 Kbh SV