Om Fiberby

FIND VEJ TIL FIBERBY

OTTO BUSSES VEJ 3A 2450 Kbh SV 33 23 00 99

SE HOLDET

Vi er en bred vifte af medarbejdere med forskellig alder, faglige profiler og personligheder, herunder teknikere, håndværkere, IT-folk, fleksjobbere, akademikere og elever. Vi samarbejder og hjælper hinanden.

Fiberbys ledelse og ejere prioriterer medarbejdernes udvikling, trivsel og work-life balance. Vi har et behageligt, trygt og rummeligt arbejdsmiljø, og vi er en sund, ansvarlig og bæredygtig virksomhed med en sundhedsordning, økologisk frokostordning fra Café Sonja (en socialøkonomisk virksomhed under Settlementet) og årlige skiture og andre sociale aktiviteter. Vores ledelses og ejeres prioritering betyder også, at vi er godt på vej med vores plan for grøn omstilling

Se holdet

DIN NYE ARBEJDSPLADS?

JOB I FIBERBY

Vi er et dedikeret hold, der stræber efter at tilbyde Danmarks bedste internet til vores kunder. 

Vi søger kolleger, der tager ansvar og har en positiv og serviceminded tilgang til både kunder og kolleger.

LEDIGE STILLINGER

Skriv på job@fiberby.dk, hvis du har spørgsmål til et jobområde eller til ansøgningsprocessen.

Vi modtager gerne uopfordrede ansøgninger fra potentielle nye kolleger. Hvis du er interesseret i at arbejde hos os, bedes du sende din motiverede ansøgning og dit CV til job@fiberby.dk. 

FIBERBY PÅ LINKEDIN

SÅDAN ARBEJDER VI

Vi har en dynamisk og livlig hverdag, hvor vi udvikler os fagligt og personligt med vores opgaver. Vi stræber efter at give vores kunder det bedste internet, som vi selv ville vælge.

Hver måned siger vi velkommen til nye boligforeninger og deres beboere, når vi kobler dem på Fiberbys netværk.

Vores kundeservice- og netværksafdeling sikrer, at nye kunder nemt kommer i gang, og at det er en god kundeoplevelse at blive kunde hos Fiberby. I infrastrukturafdelingen sørger vi for at  vedligeholde og udvikle vores netværk og støttesystemer, så kunderne altid får den bedste kapacitet og den højeste driftssikkerhed.

Presse- og mediekontakt

Til presse og medier

Bagom Fiberby

Ideen bag Fiberby

Fiberby blev grundlagt i 2000, og bygger på én enkel idé: Når beboerne i en boligforening går sammen, kan de få bedre og billigere internet. 

“Bedre” internet betyder lynhurtigt, driftssikkert internet med kundeservice som er i top. “Billigere” betyder at prisen er så lav som mulig, uden at gå på kompromis med driftsikkerhed og service.

Vores pejlemærke i hverdagen er, at være den internetudbyder, vi selv ville vælge.

  • Vi lægger fiberinfrastruktur i områder, og i opbygger vores netværk med maximal grad af redundans for at beskytte kunderne mod driftsforstyrrelser.
  • Vi har egne netværksspecialister, teknikere og IT-supportere, og er godkendt som uddannelsessted for de samme fag.
  • Vi sætter en ære i høj faglighed og i at yde den bedst mulige service.

Tak til...

TAK TIL VORES LEVERANDØRER FOR DET GODE SAMARBEJDE

Fiberby i TV2 Lorry 2022

Mød Jakob Frederiksen

Se Jakob Frederiksen, Fiberbys co-founder og direktør, i TV2 Lorry’s virksomhedsportræt Viljen til succes, 22. april 2022.

TV-interview fra 2016

Mød Jakob Frederiksen

Her kan du se Jakob Frederiksen i et tv-interview fra 2016, hvor han fortæller om Fiberbys udvikling og fremtid.

Fiberby sponserer

INTERNET TIL BYENS LIV

Fiberby som uddannelsessted

’Super fedt at få masser af ansvar og skabe værdi’

20-årig i praktik hos Fiberby: ’Super fedt at få masser af ansvar og skabe værdi’ Christoffer Wolter er ved at uddanne sig til datatekniker på ZBC […]

“Vis at du brænder for det”

Carsten fandt den rigtige elevplads i internetfirmaet Fiberby ”Mit bedste råd er at finde en elevplads, hvor man kan udvikle sine faglige og tekniske evner. Vis […]