FIND VEJ TIL FIBERBY

OTTO BUSSES VEJ 3A 2450 Kbh SV 33 23 00 99

Mød holdet

Mød os her

Fiberby er en rummelig virksomhed, som er bredt sammensat af forskellige faglige profiler, personligheder og aldersgrupper.

HOLDET

DIN NYE ARBEJDSPLADS?

SØG JOB I FIBERBY

Fiberby er en virksomhed i fremgang og en organisation i vækst. Vi er et ambitiøst og dedikeret hold med en bred sammensætning af faglige profiler og personligheder. Se vores aktuelle jobopslag nedenfor.

Vi værdsætter kolleger, som tager ansvar og sætter en ære i at hjælpe både vores kunder og hinanden med en serviceorienteret indstilling, der matcher den kvalitet vi stræber efter.

Vil du være med på holdet og på vores rejse med spændende udfordringer, så søg job hos os. Vi er altid interesseret i at høre fra potentielle, nye kolleger, som deler vores dedikation til kvalitet.

SE LEDIGE STILLINGER

LINKEDIN

Vi hører også gerne fra dig, selvom vi ikke aktuelt har et stillingsopslag, der matcher din profil. Send os gerne en motiveret ansøgning og CV til job@fiberby.dk

Skriv på samme mail, hvis du har spørgsmål til et jobområde eller jobsøgningsprocessen.

Presse- og mediekontakt

Til presse og medier

Bagom Fiberby

Historien om Fiberby

Fiberby er skabt på den ide, at når beboerne i en boligforening går sammen, kan de i fællesskab få bedre og billigere internet. Bedre og billigere internet er kundernes vigtigste grunde til at vælge Fiberby, som det har været siden starten i 2004 på Vesterbro.

“Bedre” internet betyder lynhurtigt, stabilt internet med en driftservice og kundeservice som er i top. Og “billigere” betyder at prisen er så lav som mulig, uden at gå på kompromis med driftsikkerhed og service.

  • Vi opbygger vores egen fiberinfrastruktur, dvs. vi lægger fiber i gaderne, så snart vi har tilstrækkeligt mange kunder i et område, til at det giver mening, sådan at vores kunder ikke skal betale for leje af fiber.
  • Vi opbygger vores netværk med maximal grad af redundans for at beskytte kunderne mod driftsforstyrrelser fx som følge af fiberovergravninger ved vejarbejder m.v.
  • Vi har egne netværksspecialister, netværksteknikere og supportere. Vi har fast elever fra samme fagggrupper, og vi er selvfølgelig godkendt som uddannelsessted.

TV-interview

Mød Jakob Frederiksen

Her kan du møde Jakob Frederiksen, som er Fiberbys direktør. I tv-interviewet kommer han rundt om Fiberbys udvikling og fremtid.

FIBERBY SPONSERER

INTERNET TIL BYENS LIV

Fiberby donerer højhastighedsinternet til udvalgte, lokale virksomheder og foreninger, som bidrager til at gøre deres nabolag eller gade til et bedre sted at bo.

LÆS MERE

VORES KODEKS

DET VI GØR OS UMAGE MED

Vores pejlemærker og kendetegn: Vi er mennesker med holdninger og værdier, og vi står ved vores fejl og vores ord. 

  • Vi leverer det produkt og den service, som vi selv ville vælge.
  • Vi overholder altid vores aftaler. Når vi laver fejl, retter vi op og tager ved lære.
  • Vi har enkle produkter og vores priser er gennemskuelige.
  • Vores administration er minimal.
  • Vi anbefaler kun løsninger vi selv ville købe.
  • Vi bestræber os på at at yde kompetent, grundig og imødekommende rådgivning og support, sådan som vi selv ville ønske at blive mødt.
  • Vi sætter personlige og nære relationer højt, og vi vil gerne møde vores kunder og samarbejdspartnere til generalforsamlinger eller på beboer- og bestyrelsesmøder. I er altid velkomne til at besøge vores kontor.

INTERNET OG VAND

HVAD ER EGENTLIG FORSKELLEN?

For de fleste mennesker er hurtigt og stabilt internet lige så vigtigt og uundværligt som vandet i hanen. Derfor burde internet være lige så enkelt og nemt, som at tænde for vandet.

Det er omdrejningspunktet i Fiberby, at internetforsyning skal være nemt og enkelt. Alt hvad vi foretager os, gør vi netop med det for øje, at internetforsyning burde være nemt og enkelt: Som vand i hanen.

Vi er bevidste om, at der er et godt stykke vej endnu, før internetforsyningen fungerer lige så enkelt som vandforsyningen, og vi er ikke i tvivl om, at det en dag vil blive sådan. Indtil da er det vores fornemmeste opgave at sørge for, at vores kunder får den bedste kundeservice, support og netværksservice, som vi overhovedet er i stand til at levere, for at gøre internet så enkelt og nemt som det bør være: Som vand i hanen.