FIND VEJ TIL FIBERBY

OTTO BUSSES VEJ 3A 2450 Kbh SV 33 23 00 99

Mød holdet

Mød os her

Fiberby er en rummelig virksomhed, som er bredt sammensat af forskellige faglige profiler, personligheder og aldersgrupper.

Mød holdet

DIN NYE ARBEJDSPLADS?

SØG JOB I FIBERBY

Fiberby er en virksomhed i fremgang og en organisation i udvikling. Vi er et ambitiøst og dedikeret hold med en bred sammensætning af faglige profiler og personligheder. Se vores aktuelle jobopslag nedenfor.

Vi værdsætter kolleger, som tager ansvar og sætter en ære i at hjælpe både vores kunder og hinanden med en serviceorienteret indstilling, der matcher den kvalitet vi stræber efter.

Vil du være med på holdet og på vores rejse med spændende udfordringer, så søg job hos os. Vi er altid interesseret i at høre fra potentielle, nye kolleger, som deler vores dedikation til kvalitet.

SE LEDIGE STILLINGER

LINKEDIN

Vi hører også gerne fra dig, selvom vi ikke aktuelt har et stillingsopslag, der matcher din profil. Send os gerne en motiveret ansøgning og CV til job@fiberby.dk

Skriv på samme mail, hvis du har spørgsmål til et jobområde eller jobsøgningsprocessen.

Presse- og mediekontakt

Til presse og medier

Bagom Fiberby

Historien om Fiberby

Fiberby er skabt på den ide, at når beboerne i en boligforening går sammen, kan de i fællesskab få bedre og billigere internet. Bedre og billigere internet er kundernes vigtigste grunde til at vælge Fiberby, som det har været siden starten i 2004 på Vesterbro.

“Bedre” internet betyder lynhurtigt, stabilt internet med en driftservice og kundeservice som er i top. Og “billigere” betyder at prisen er så lav som mulig, uden at gå på kompromis med driftsikkerhed og service.

  • Vi opbygger vores egen fiberinfrastruktur, dvs. vi lægger fiber i gaderne, så snart vi har tilstrækkeligt mange kunder i et område, til at det giver mening, sådan at vores kunder ikke skal betale for leje af fiber.
  • Vi opbygger vores netværk med maximal grad af redundans for at beskytte kunderne mod driftsforstyrrelser fx som følge af fiberovergravninger ved vejarbejder m.v.
  • Vi har egne netværksspecialister, netværksteknikere og supportere. Vi har fast elever fra samme fagggrupper, og vi er selvfølgelig godkendt som uddannelsessted.

TV-interview

Mød Jakob Frederiksen

Her kan du møde Jakob Frederiksen, som er Fiberbys co-founder og direktør. I tv-interviewet kommer han rundt om Fiberbys udvikling og fremtid.

Tak til...

MANGE TAK TIL VORES LEVERANDØRER FOR DET GODE SAMARBEJDE

Fiberby sponserer

INTERNET TIL BYENS LIV

Fiberby donerer højhastighedsinternet til udvalgte, lokale virksomheder og foreninger, som bidrager til at gøre deres nabolag eller gade til et bedre sted at bo.

LÆS MERE