FÅ HURTIGT OG DRIFTSIKKERT INTERNET I BOLIGFORENINGEN

Fiberby leverer især til andels-, ejer- og almene boligforeninger. Vi etablerer et netværk i bygningen, hvis det ikke findes, og beboere har så adgang til hurtigt, billigt og stabilt internet. Prøv vores beregner nedenfor og få et uforpligtende tilbud fra os.

Vi tilbyder kun GIGASPEED og SELVVÆLGER – helt enkelt

GIGASPEED

SELVVÆLGER

Estimér besparelsen

Information og tilbud

HJEMMESERVICE - TILVÆLG EKSTRA TRYGHED

Med “Hjemmeservice” kan en tekniker kom hjem og hjælpe med wifi og optimere wifi-dækningen i boligen, uden omkostninger for beboeren. Det betyder ekstra tryghed både for bestyrelsen og beboerne.

“Hjemmeservice” en tilvalgsmulighed, der giver et ekstra lag af tryghed både for bestyrelsen og beboerne. Det indebærer, at vi kan sende en tekniker hjem til beboeren, for at afhjælpe individuelle udfordringer med wifi og optimere dækningen i boligen – uden at det koster beboeren noget.

 

INTERNET VI SELV VILLE VÆLGE

HURTIGT DRIFTSIKKERT TOPRATET KUNDESERVICE

Vi leverer internet via FiberLAN. som ud fra kvalitet og pris er den mest fordelagtige teknologi til fibernet i etageejendomme.

  • Vi har vores egen infrastruktur, et driftssikkert fibernet, der dækker store dele af Storkøbenhavn, og som vi hele tiden udbygger og opgraderer.
  • Netværket bliver overvåget og serviceret af vores egne netværksteknikere, som er på vagt 24-7-365.
  • Vores kolleger i kundeservice er hjælpsomme, kompetente og nemme at komme i kontakt med.

Se brochure