FIBERBY STØTTER BYENS LIV MED HURTIGT INTERNET

Hvad er ”Internet til byens liv”?

Med initiativet “Internet til byens liv” ønsker vi at række en hjælpende hånd til lokale kræfter, som bidrager positivt til byen, nabolaget eller gaden.

Vores bidrag består i at levere gratis internet til lokale virksomheder, foreninger og andre initiativer, som er med til at gøre deres bydel, nabolag eller gade til et bedre sted at bo, og for hvem gratis internet kan betyde en forskel. Vi er også interesserede i at støtte virksomheder m.v. som bidrager til grøn omstilling.

Vi ser internet som en basal drivkraft for udviklingen af lokale forretninger, foreninger og kulturliv, alt det som er med til at skabe et godt lokalt hverdagsliv i København. Vi bor selv i byen, og vi vil gerne bidrage til at gøre København til et endnu bedre sted at bo og leve. Der er baggrunden for vores initiativ ”Internet til byens liv”, hvor vi sponserer højhastighedsinternet til opstart og drift hos lokale “motorer” for et godt hverdagsliv.

Hvem kan få gratis internet?

Når vi overvejer henvendelser, ser vi først og fremmest på, om vi tror, at forretningen eller foreningen bidrager til at gøre nabolaget til et godt sted at leve og gerne bidrager til den grønne omstilling. Vi forbeholder os muligheden for at afvise ansøgninger uden begrundelse.

Bemærk, at vores sponsorater gælder for butikker m.v. som har lokaler i ejendomme, hvor Fiberby leverer internet. Hvis du er i tvivl, så spørg ejendommens bestyrelse eller ejer, om Fiberby leverer internet i ejendommen.

Hvordan får man sponseret internet?

Skriv en mail til os på bor@fiberby.dk og fortæl kort om jeres aktivitet, så vender vi tilbage, så hurtigt vi kan. Brug samme mail, hvis I har spørgsmål. 

Hvorfor gør vi det?

Med Fiberbys produkt – højhastighedsinternet – har vi mulighed for at bidrage til byens liv og udvikling. Vi ønsker at gøre en indsats, der hvor det måske kan gøre en forskel, og derfor synes vi, at det giver mening at støtte netop de lokale butikker og foreninger, som bidrager til livet i deres eget nabolag.

Gennem årene har vi gjort det på forskellige måder, bl.a. som sponsor for Settlementet på Vesterbro. Efterhånden er Fiberby vokset og vores netværk dækker større dele af byen. Derfor giver det mening at vi tænker vores muligheder for at sponsere i flere områder.

Fiberby er knyttet til København, hvor vi har haft vores kontor og butik siden vi begyndte på Vesterbro i 2004. Derfor bor langt de fleste af vores kunder og medarbejdere også her i byen. Vi er desuden knyttet til byen i kraft af vores fibernet, som ligger under mange af byens gader og som er installeret i mange ejendomme i byen.