FIBERBY STØTTER BYENS LIV MED HURTIGT INTERNET

Hurtigt og stabilt internet er på mange måder fundamentalt for byens liv og udvikling. I Fiberby vil gerne være med til at gøre byen, som vi bor i, til et endnu bedre sted. Der er baggrunden for vores initiativ ”Internet til byens liv”, hvor vi donerer højhastighedsinternet.

Hvad er ”Internet til byens liv”?

Med initiativet ønsker vi at give en hjælpende hånd til lokale kræfter, som bidrager til at byen, nabolaget eller gaden er et godt sted at bo og leve.

Vores bidrag er gratis internet til udvalgte lokale butikker, cafeer og sociale foreninger m.v., som er med til at gøre deres bydel, nabolag eller gade til et bedre sted at bo, og for hvem gratis internet kan betyde en forskel.

Lokale butikker, cafeer, sociale foreninger og andre virksomheder, som har hjemme i ejendomme, hvor Fiberby leverer internet, kan altså søge os om at få gratis internet.

Hvem kan få gratis internet?

Når vi vurderer en ansøgning, kigger vi først og fremmest på, om vi synes, at butikken eller foreningen bidrager til at gøre nabolaget til et godt sted at bo. Vi vurderer selvfølgelig også, om vi vil støtte butikkens produkt eller foreningens aktiviteter og formål. Vi forbeholder os muligheden for at afvise ansøgninger uden begrundelse.

VIGTIGT: Bemærk, at vores tilbud gælder for butikker m.v. som har lokaler i ejendomme, hvor Fiberby leverer internet. Hvis du er i tvivl, så spørg ejendommens bestyrelse eller ejer, om Fiberby leverer internet i ejendommen.

Hvordan skal man gøre for at få gratis internet?

Skriv en mail til os på bor@fiberby.dk og fortæl os kort om jeres aktivitet, så vender vi tilbage, så hurtigt vi kan. Brug samme mail, hvis I har spørgsmål til initiativet.

Hvorfor gør vi det?

Fiberby er historisk knyttet til København, hvor vi har haft vores kontor og butik siden vi etablerede os på Vesterbro i 2004, og langt de fleste af vores kunder bor her i byen. Vi er også knyttet til byen i kraft af vores fibernet, som ligger under mange af byens gader og vores FiberLAN, som er installeret i mange ejendomme i byen.

I Fiberby bestræber vi os på at give noget tilbage til byen, som vi er en del af. Gennem årene har vi gjort det på forskellige måder, bl.a. som sponsor for Settlementet på Vesterbro. Efterhånden er Fiberby vokset og vores netværk dækker større dele af byen. Derfor giver det mening at vi tænker vores muligheder for at sponsere i flere områder.

Vi vil gerne bidrage til at gøre vores by til et endnu bedre sted at bo og leve. Med vores produkt – højhastighedsinternet – synes vi, at Fiberby har mulighed for at bidrage til byens liv og udvikling, og vi ønsker at gøre en indsats, der hvor det måske kan gøre en forskel. Derfor synes vi, at det giver mening at støtte lokale butikker og foreninger, som bidrager til livet i deres eget nabolag.