'Internet til byens liv'

Hvad er det?

Med initiativet Internet til byens liv, ønsker vi at give en håndsrækning til lokale kræfter, der bidrager positivt til nabolaget, gaden eller byen. Dem, der gør byen til et bedre sted at bo, og for hvem gratis internet kan gøre en forskel.

Vores bidrag består i at levere gratis internet. Vi er også interesserede i at støtte virksomheder mm., som bidrager til grøn omstilling og bæredygtighed. Vi sponsorer internet til opstart og drift til disse.

Vi ser internet som en basal driftkraft for udviklingen af lokale forretninger, foreninger og kulturliv. Alt det, som er med til at skabe et godt lokalt hverdagsliv i København. Derfor har vi startet Internet til byens liv.

Hvem kan få gratis internet?

Vi ser først og fremmest på, om vi tror, forretningen eller foreningen bidrager positivt – også gerne til den grønne omstilling. Vi forbeholder os retten til at afvise ansøgninger uden begrundelse.

Vores sponsorater gælder, når Fiberby leverer internet i ejendommen. Hvis du er i tvivl, så spørg ejendommens bestyrelse eller ejer, om Fiberby leverer internet hos jer.

Hvordan gør man?

Skriv en mail til os på bor@fiberby.dk og fortæl kort om jeres aktivitet, så vender vi tilbage, så hurtigt vi kan. Brug samme mail, hvis I har spørgsmål. 

Hvorfor gør vi det?

I Fiberby har vi med vores produkt – internet – muligheden for at bidrage til byens liv og udvikling. Vi ønsker at gøre en indsats, hvor det kan kan gøre en forskel, og derfor er det meningsgivende for os at støtte netop de lokale foreninger og butikker, som bidrager positivt til livet i deres eget nabolag.

Gennem årerne har vi gjort det på forskellige måder, bl.a. som sponsor for Settlementet på Vesterbro. Siden er Fiberby vokset, og dækker større dele af byen. Det giver os mulighed for at sponsorere med gratis internet i flere områder.

Fiberby er knyttet til København, hvor vi har haft vores kontor og butik siden vores opstart i 2000 på Vesterbro. Vi er også knyttet til byen i kraft af vores fibernet, der snor sig under byens gader.