TV og streaming på internettet

Hvilke kanaler får jeg med mit internet?

Med fiberbredbånd fra Fiberby, har du blandt andet adgang til alle public service kanalerne fra DR.dk. Du kan frit bruge dit internet til at streaming kanaler over internettet fx. ViaplayTV2 PlayNetflixHBO eller Eurosport.

Hvor mange Netflix enheder kan jeg have på samtidigt? 

Der er ingen begrænsninger fra Fiberby på hvor mange enheder du kan streame til. Hvis du bruger kabler kan du sagtens streame adskillige film samtidigt. Hvis du er trådløst forbundet, er du kun begrænset af dit eget trådløse netværks formåen.

Netflix hakker, hvordan fikser jeg det? 

Den mest almindelige årsag til problemer, der opstår, når du forsøger at streame Netflix, er din egen trådløse installation. Det er ikke dit Fiberby Internet, da internettet fra stikket i din lejlighed er mange gange hurtigere end Netflix minimums anbefalinger.

Hvis du oplever hyppig bufferlagring eller indlæsning, problemer med at starte Netflix-appen, fejlmeddelelser, der viser “Der kan ikke oprettes forbindelse til internettet” eller problemer med at afspille en film eller tv-serie på din enhed, indikerer normalt, at der er problemer med din egen trådløse installation.

Vi samlet nogle trin, der kan løse de fleste problemer med dit trådløse netværk her: Hvordan får jeg det mest stabile internet?

Min musik falder ud (ex. Sonos, Airplay), hvordan fikser jeg det? 

Hvis du er forbundet trådløst, er der mange kilder der kan forstyrre det trådløse netværk. Vi anbefaler derfor at du følger trinene i Hvordan får jeg det mest stabile internet?

Hvis du bruger netværkskabler til dine enheder vil du altid få en 100% stabil forbindelse.