Hastighedstest

Du kan teste både din down- og upload hastighed  med en hastighedstest. Vi anbefaler, testen du ser ovenfor – men inden du starter anbefaler vi du lige læser nedenstående punkter for at foretage den mest retvisende test.

Når du laver en hastighedstest, skal du:

1. Lave målingen fra en computer der er direkte forbundet med et Ethernet kabel til Fiberbys vægstik (Uden om egen switch, router osv.) Du skal være opmærksom på, at andre computere – eller andre programmer på din computer – kan bruge en del af din forbindelse. Denne del vil ikke blive målt i hastighedstesten. Det er derfor vigtigt, at du slukker for alt andet udstyr og andre programmer, når du skal måle din hastighed.
  2. Slå dit trådløse netkort fra på computeren. (Husk at aktivere, når du er færdig med hastighedstesten.)
  3. Lukke alle kørende programmer
  4. Slå eventuelle firewall- og antivirusprogrammer fra (Husk at aktivere dem igen efter hastighedstesten.)

Hos Fiberby står vi inde for, at kvaliteten og hastigheden er i orden ind til stikket i væggen. Så hvis din hastighed ikke er som forventet, er du meget velkommen til at sende et skærmprint til os, så vi kan finde årsagen til, hvad dette skyldes.

Du bedes sende billedet til os på mail support@fiberby.dk