Fuld Fart

Her på siden vil vi hjælpe dig med et få det meste ud af din forbindelse. For at få det maximale ud, af din forbindelse er der nogle tips som du bør følge. Vi søger for at der er fuld hastighed i stikket, men resten er op til dig.

Få mest ud af dit Internet

Trådløst netværk kan være et godt alternativt til kablet netværk, hvis du ønsker større frihed til at bevæge dig rundt. Det bliver dog aldrig lige så hurtigt eller stabilt som med kabel direkte til en router!

Er din router lidt træt og gammel?

Hvis din trådløse router er mere end 2 år gammel, kan det være en god idé at skifte den ud med en ny, da det kan øge hastigheden på din trådløse internetforbindelse. Læs mere om det er tid til at skifte.
Billede af gamle routere

Hvorfor er Wi-Fi begrænset?

Vi bliver ofte spurgt om forskellen mellem Wi-Fi frekvenser og kabler. Vi elsker bil analogier og derfor har vi lavet en lille visualisering som skal gøre det lidt lettere at forstå.

Hvorfor taber jeg hastighed på Wi-Fi?

Der er mange ting, der kan sløve dit trådløse netværk og begrænse rækkevidden. Desværre tænker langt fra alle over, at der som regel går en del hastighed tabt, når man går på nettet via en Wi-Fi-forbindelse, frem for via et traditionelt kabel.

motorvejsillustration-af-wifi-hastighedstab.v2

Test din hastighed

Tag testen, og find ud af, hvad hastigheden på din fiberforbindelse er. For bedst at måle din hastighed, skal din computer være forbundet til dit vægstik(datastik) med et kabel.

Se hvornår vi kommer med 200/200 Mbit/s i dit område

Fiberby  har startet en omfattende opgradering af vores netværk. Det betyder at vi i løbet af 2016 vil være i stand til at hæve hastigheden for alle i Fiberby fra 100/100 Mbit/s til 200/200 Mbit/s i internetstikket.