Få mest ud af dit internet

Vi har sørget for, at du altid har fuld hastighed i stikket i din lejlighed, på alle tider af døgnet. Også helt op til din router. Internettet skal bare fungere best muligt hele tiden  og det kan du faktisk gøre rigtigt meget for selv at hjælpe til med at sikre, at det gør.Her på siden har vi samlet alt hvad du skal bruge for at komme godt i gang.

illustration.lejlighed.ver.1.3

Icon1For optimal sendestyrke skal din router stå centralt i din lejlighed. Hæv routeren op fra gulvet. Gerne 1,5 m i højden.

Icon2Når du vælger netværk, så brug altid 5Ghz for bedste hastighed. Det er dog ikke alt udstyr der harteknologien indbygget.

Icon3Brug kun 2,4Ghz til enheder der ikke kan se 5 Ghz signalet.

Icon4Streaming uden afbrydelser? Med Fiberbys lynhurtige internet kan du streame i Ultra HD, og med kabler er du altid sikret tv uden afbrydelser. Slut med uskarpe billeder og afbrydelser.

Icon5Hvis du er seriøs gamer ved du, at lave ping tider er ekstremt vigtigt,specielt i FPS spil. Hvis du vælger WiFi frem for kabler skal du forvente højere pingtider samt eventuel lag.

Icon6Skal du downloade hele internettet? Hvis du skal downloade store datamængder, går det altid hurtigst og mest stabilt med en kablet forbindelse. Vi har ingen dataloft.

Icon7Beton, mursten, jern og spejle sænker rækkevidden og nedsætter hastighede på WiFi, med kabler er der ingen hastighedsnedsættelse.

Icon8Placer ikke din router under sofaen, i et skab, eller sammen med en masse andet elektronik. Den skal være synlig for maximal signalstyrke.