Generelt

Kan jeg få fiber internet fra Fiberby? 

Fiberby leverer internet til boligforeninger i Storkøbenhavn. Hvis du er i tvivl om vi leverer til din forening kan du starte med at spørge din bestyrelse om jeres boligforening får leveret internet fra Fiberby. Du er også velkommen til at sende os en mail eller ringe, så tjekker en af vores flinke supportere om du kan få Fiberby.

Hvordan tilmelder jeg fiber internet fra Fiberby? 

Hvis du er beboer i en forening, der allerede har en aftale med Fiberby, et det let at få Fiberby internet.

Tilslutning til Fiberby. Kabel mellem vægudtag / vægstik og til router / netkort på computerEksempel på et vægstik

 1. Start med at finde Fiberbys internetstik. Stikket ligner det på billedet, her ved siden af, ikke nødvendigvis identisk, men af samme stiktype.
 2. Forbind din computer eller din trådløse router til dit Fiberby internetstik med et netværkskabel. Hvis du ikke har et netværkskabel kan du købe et her hos os (10 Kr. pr. meter) , eller købe et i en almindelig elektronikforhandler (Power, Elgiganten el. lign.)
 3. Start din internet browser og gå ind på hjemmesiden tilmeld.fiberby.dk, og udfyld formularen. Herefter er du tilmeldt Fiberby og dit internet virker inden for få minutter.

Hvis du ikke kan få adgang til ovenstående hjemmeside, eller hvis der ikke er et vægudtag i din lejlighed, skal du kontakte vores supportafdeling på 33 23 00 99.

Tip: Hvis din router er mere end to år gammel, anbefaler vi at du køber en ny. Den kan købes på shop.fiberby.dk

Hvordan opsiger jeg mit internet hos Fiberby? 

Hvis du ønsker at opsige dit internet skal du sende en mail til opsigelse@fiberby.dk med navn og adresse. Vær opmærksom på, at opsigelsen er løbende måned.
Hvis du flytter internt i din boligforening, er oprettelsen gratis.

 1. Skriv adressen du flytter fra, samt dato for fraflytning i en mail som du sender til
  flytning@fiberby.dk
 2. I den nye lejlighed går du ind på tilmeld.fiberby.dk og tilmelder dig. Husk her at skrive hvilken lejlighed du er flyttet fra.
  Internetforbindelsen bliver aktiveret efter ca. 1 minut.

Hvis du flytter fra en boligforening med Fiberby til en anden boligforening som også har Fiberby, koster oprettelsen normalpris 250 kr.

 1. Send en mail til opsigelse@fiberby.dk
 1. I den nye lejlighed går du ind på tilmeld.fiberby.dk og tilmelder dig. Internetforbindelsen bliver aktiveret efter ca. 1 minut.

Hvor kan jeg finde mine brugerbetingelser?

Du kan finde dine betingelser her eller downloade dem i PDF