Fiber Internet

Hos Fiberby ved vi, at internet ikke bare er internet. Fiberby har leveret problemfrit internet via fiber til storbyen i 10 år. Vi er stolte af vores fibernet og vi er kommet for at blive. Fiberby har til dato over 500 tilfredse foreninger tilsluttet. Med Fiberby får jeres forening et selvejet og fremtidssikret internet, som vil opfylde jeres behov om lynhurtigt internet i mange år frem. I ejer selv netværket og er ikke bundet af flerårige kontrakter. I Fiberby ser vi fibernet som en livsnødvendighed på lige fod med strøm og vand. Internettet skal bare fungere og der skal være rigeligt af det. Vores netværk er stabilt. Vi har automatisk overvågning på alt vores udstyr og Fiberbys egne teknikere, står klar til at rykke ud i tilfælde af netværksproblemer.
Fremtidssikret internet
Fiberby skruer op for hastigheden, 200/200 Mbit/s ud af stikket i væggen. Vi leverer et stabilt kvalitetsprodukt og garanterer for hastigheden. Fibernet fra Fiberby er en investering i fremtiden også hvis boligen skal sælges eller lejes ud.
Ingen begrænsninger
Hver lejlighed får sin egen dedikerede forbindelse på 200/200 Mbit/s, uden begrænsning på forbrug.Fiberby leverer fibernet til hele familien. I kan færdes frit på nettet og uden begrænsning. I kan streame, spille, downloade og uploade samtidigt. Med Fiberby behøver ingen i familien at gå på kompromis med hastigheden.
Driftsikkerhed
I Fiberby er vi stolte over vores netværk. Vi har automatisk overvågning 24/7 – med hurtig responstid, fra Fiberbys egne teknikere, installatører og servicemedarbejdere.
Hjælpen er nær
Vores supportere er nemme at komme i kontakt med – vi sidder klar ved telefon og besvarer også spørgsmål via e-mail.
Vi hjælper altid med at få minimum én enhed på internettet.Vi giver gerne en kop kaffe, hvis du ønsker at lægge vejen forbi i vores kontor på:
Otto Busses Vej 5
Bygning OBV048
2450 København SV
Nemt og enkelt
Fiberby – enkelt og ligetil. Vi fakturerer foreningen kvartalsvis og abonnementet betales månedsvis over huslejen. Fiberby har ingen skjulte gebyrer og er vores regninger er lette at forstå.
Ingen binding og ekstragebyrer
Fiberby har kun én måneds opsigelse og ingen binding.
Kort sagt
– Fremtidssikret internet med en garanteret forbindelse på 200/200 Mbit/s– Ingen begrænsninger på forbrug.– Automatisk overvågning 24/7 og en oppetid på >99,7%– Løsningsorienteret og tilgængelig support

– Ingen skjulte gebyrer – abonnementet trækkes over huslejen

– Fibernet ligetil, enkelt uden binding

Få Fiberby i din forening