Konference: Fremtidens internet og TV i boligforeninger

Fredag havde vi en interessant dag på Fiberbys konference om fremtiden for internet og tv i boligforeninger. Stor tak til oplægsholderne og til de mange aktive deltagere. Med gæsteindlæg fra Wilkes Henrik Andersen, TV2’s Bo Bergstedt og Fiberbys direktør Jakob Frederiksen var der masser af inspirerende indsigt og hovedbudskaberne til boligforeningerne var:

Der er mange penge at spare ved at tænke beboernes behov for at streame TV med i boligforeningernes investeringer i infrastruktur. Samtidig er der stor risiko for at der aktuelt bliver begået dyre fejltrin både i den almene boligsektors investeringer i og i det københavnske nybyggeri.

Henrik Andersen, Wilke: Forbruget af TV via internet (streaming) vokser eksplosivt. I 2016 benyttede 69% af befolkningen streaming. I 2017 bruger 84% af befolkningen streaming. I samme periode er andelen af befolkningen, som ikke benytter tv-pakker steget fra 4% til 9%. Forbruget af streaming forventes at overgå kabel-tv i 2019.

Bo Bergstedt, TV2 Danmark: I et imponerende helikopterperspektiv beskrev Bo, hvordan tv-markedet står overfor en regulær revolution, hvor vi kan forvente at der kommer mange nye produkter og tjenester fra de store teknologiselskaber, der fx allerede har bevæget sig langt ind i at producere tv-indhold.

Permalink