Find den streamingboks, der passer dig bedst

Vil du i gang med at se film og serier fra internettet på dit tv?

Hvis du har internet fra Fiberby er din forbindelse rigelig hurtig til, at du kan se internet-tv i højeste kvalitet. Det eneste du har brug for er en boks, som fx Apple TV, der kan forbinde dit tv til internettet. Vi anbefaler ofte Apple TV, fordi vi synes det er nemt at gå til, men der er selvfølgelig andre muligheder som fx Google Chromecast 2. Og der kommer hele tiden nye muligheder til.

Hvis du gerne vil have overblik over mulighederne og finde den bedste løsning til dig, anbefaler vi, at du kigger på denne guide, som gode folk hos Flatpanels holder opdateret. Her kan du altid se, hvilke muligheder for internet-tv, der er med forskellige bokse.

Link: Flatpanels.dk

Permalink