Fiberby flytter til Otto Busses Vej 5

Vi vokser og har brug for mere plads.

Fiberby har en ambition om at give det bedste og hurtigste internet til alle i byen til en fast lav pris.

Vi har rigtig travlt, og har haft det siden 2004, med at grave fiber ned og sætte nye boliger på vores fibernet. Dengang gav vi alle 10 Mbit/s og dag er det 200 Mbit/s. I fremtiden skal alle i Fiberby have 1 Gigabit/s.

Det er ikke kun vores netværk der vokser, vi bliver også flere medarbejdere, og derfor skal vi flytte til større lokaler med plads til endnu flere medarbejdere.

 

Fredag d. 30 Juni er flyttedag for Fiberby
hvor vi pakker kontoret på Skelbækgade ned.

Mandag d.3 Juli åbner vi på Otto Busses Vej 5.

 

Vi glæder os til at kunne invitere alle til åbent hus, når alt er på plads efter sommerferien.

Området

Hele det gamle bane-område omkring lokomotivværkstedet er under forandring, og mange nye firmaer flytter ind i de skønne gamle bygninger, som er blevet ledige efter at DSB er flyttet.

Der er dog stadig en god blanding af togvogne og værksteder. Når man går en tur i området kan man nyde den helt specielle stemning af Olsen Banden-filmen På Sporet (den hvor Børge bliver DSB-elev), og man kan stadig kan fornemme ånden fra dengang 1600 DSB-arbejdere havde deres daglige gang på området.

Fra togtrafik til internettrafik, fra jernbaneskinner til fiber, Fiberby bliver en station fuld af liv og med plads til vækst og mange folk.

 

Fiberbys nye lokaler Otto Busssesvej 5

Kort til Fiberby

Permalink