Hyper: Tv-snacking for os, der er gået all in på streaming

Savner du lidt tv-snacking? Vi har lagt mærke til Hyper, en ret ny og gratis tjeneste af rigtig høj kvalitet og underholdningsværdi.

Efterhånden som mange af os er gået ”all in” på streaming, og har klippet forbindelsen til antennesignalet, og den dyre tv-pakke med 30 kanaler, vi alligevel aldrig brugte, er skærmunderholdningen blevet mere præget af kvalitet og bevidst tilvalg af netop de ting, som vi gerne vil bruge tiden på. At ”se tv” er simpelthen blevet noget andet end det var før streaming.

Men hvad så, når behovet for hyggelig, gammeldags tv-snacking melder sig? Der hvor man tænder og zapper rundt, til man finder noget, der er værd at kigge lidt. I dag findes der selvfølgelig glimrende muligheder for at ”zappe rundt” på tv, selvom man er gået over til udelukkende at streame tv via internettet. F.eks. giver Telias TV-app til Apple TV mulighed for at se de fleste tv-kanaler, ligesom DRs app også giver gode muligheder for at se tv, som i ”gamle dage”. Men når man først er gået ”streamingvejen” føles den traditionelle kanalsening og zapning ofte lidt begrænset. Igen, at ”se tv” er simpelthen blevet noget andet efter vi er gået all in på streaming.

Hyper er filmfolk, som hver dag udvælger korte film i forskellige genrer og som de synes er det bedste snack fra nettet. Hyper kommer i virkelig lækre apps til iPhone, iPad og Apple TV. Sidst vi kiggede på Hyper var der over 500 af de daglige udgaver. Hver uge bliver ugens bedste videoer samlet i weekendudgave, og hvis man vil prøve Hyper, er det oplagt en god idé at kigge nærmere på et par af weekendudgaverne. Videoerne udvælges som nævnt af filmfolk og har altid en særlig filmisk kvalitet. På den måde er Hyper et stærkt supplement til YouTube og andre tjenester med bredt video indhold.

Hvis du også er til streaming, kan vi kan varmt anbefale dig at prøve Hyper næste gang du har lyst til lidt tv-snacking 🙂

Permalink