Da Hendes Majestæt Dronningen kom på internettet

Det er for mange en fast nytårstradition, at tænde for flimmerkassen og se både Hendes Majestæt Dronningens nytårstale kl 18.00 og skåle til rådhusklokkerne ved midnat. Men i år har rigtigt mange af vores kunder valgt at se herligheden via internettet, sandsynligvis hjulpet godt på vej af et større nedbrud hos YouSee.

Fiberby overvåger ikke trafikken fra den enkelte bruger, men når vi ser på den samlede trafik fra alle vores brugere, kan vi i visse tilfælde nemt konkludere, hvad de laver på internettet.

Graf over trafikken ved Dronningen

 

Grafen viser den samlede trafikmængde onsdag, torsdag, fredag og lørdag. Det sjove ved grafen er den store trafik udsving ved 18 tiden, lige ved dronningens nytårstale. Herefter falder trafikken brat og stiger igen kraftigt ved midnat lige i tid til at se Rådhusklokkerne.

Permalink