Træt af folk der låner cyklen?

Let’s face it. Vi har efterhånden alle prøvet det.

Du skal bruge cyklen, men Hr. Langfinger er kommet dig i forkøbet og har lånt den (!).  Med den nye gadget  TRACKRkan du – med lidt held – finde din uundværlige cykel hurtigt igen.

Den fungerer således, at du første gang skal parre den sammen med din smartphone – og derefter kan du fremover bare åbne APP’en og såkaldt tracke din cykel.  Så popper der et fint kort op over hvor den befinder sig – også hvis den står blandt resten af Danmarks befolknings cykler ved Nørreport St. (!) En smart detalje er, at du kan bede den afspille en lyd, du kan gå efter.

Trackeren kan i øvrigt også bruges, hvis du er den glemsomme type, som aldrig kan huske hvor du har lagt de pokkers nøgler.

Akilleshælen er dog, at den kun virker inden for Bluetooth afstand, men ved hjælp af Crowd GPS bliver rækkevidden bedre med tiden. Jo flere der investerer i den, jo bedre dækning er der. Der er flere modeller og monteringsmuligheder, ved brug af plastikstrip eller klistermærkeudgaven, og så fylder den ikke mere end en flad femmer. Smart.

Fås til både Android og Iphone/Ipad. til Cirka 239,- i Danmark

 

Cyklen

Permalink