Jeg ringer på fredag..

Går du med tanker om at droppe den gamle fastnettelefon, og istedet finde et nyere, mere opdateret alternativ?

Så læs med her!

Den løsning der læner sig mest op af den gamle udgave af den traditionelle fastnettelefon via telefonstikket, er en fastnettelefon med simkort. Telefonen kaldes en GSM og koster mellem 500-1.000 kr. Den fungerer ligesom en mobiltelefon og er derfor trådløs. Fordelen ved dette er at du slipper for et dyrt fastnetabonnement og kan istedet vælge hvilket som helst billigt mobilabonnement.

En anden mulighed er telefoni via internettet. Det første produkt på markedet var en såkaldt VoIP, som står for ‘Voice over Internet Protocol’. Ved denne metode bruger du din internetforbindelse til at foretage opkald. Det eneste det kræver er en VoIP-boks, som fungerer som en telefonadapter.

Efterhånden som teknologien har udviklet sig, er der dog kommet endnu smartere løsninger på markedet.

Eksempler på dette er Skype og Viber. Skype kan bruges fra en enhed til en anden enhed med Skype, GRATIS. Det samme gælder for Viber, hvis mobil app er den nemmeste af de to at bruge. Skype kan til gengæld noget Viber ikke kan. Hvis man vælger at betale for Skype, kan man nemlig ringe billigt til danske og udenlandske fastnet og mobiltelefoner.

Så fat mod og bevæg dig ud i junglen og find den løsning, som passer dig og dine behov bedst!

Permalink