Fiberby Movie Night anbefalinger

#Streaming #Netflix #Viaplay #HBONordic #Cmore #Dplay.

Netflix er blevet en af de største tidsrøvere i dag. Dette skyldes ikke kun den høje mængde af kvalitetsfilm, serier og dokumentarer, men også den høje mængde af film, serier og dokumentarer man ikke var klar over man aldrig havde set. Her er der en god blanding af forskellige genre, så man altid kan finde noget man vil se.

En anden populær service, specielt her i Danmark, er Viaplay. Herfra kan man se de danske serier, som oftest vil blive sendt fra en af tv3’s kanaler. Her er det også muligt at se film og dokumentarer, men der er desværre ikke helt samme mængde indhold som hos Netflix, men dermed ikke sagt at mængden hos viaplay ikke stadig er imponerende.

Er man til det mere dystre, eller er der én specifik serie man bare må se (fx ”The walking dead”, ”Game of Thrones”, ”Penny Dreadfull”, eller ”sex and the city”), så er der altid HBO Nordic. De specialiserer sig i at være først med nyeste afsnit, af netop disse specielle serier. Der er også mulighed for at se film, men langt fra i samme mængde som Netflix eller Viaplay

Til sidst er det værd at nævne C-More og DPlay. C-More fordi den har flest premierefilm, og DPlay fordi den har udsendelser fra kanal 4, 5, 6, discovery og meget mere.

Alle services kan ses på internettet eller via streaming til enten Chromecast, Apple TV eller smart tv. Vi fra Fiberby anbefaler, en god portion popcorn og sodavand til filmaftenerne.

Permalink